АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО
СЪС СПЕЦИАЛНА
ИНВЕСТИЦИОННА ЦЕЛ
 
 
"ПАРК" АДСИЦ представи одитиран годишен финансов отчет за 2018 г. на КФН и обществеността.
English
 

rates.gif
ivan_lilov.gif
Малинова долина
Жилищен комплекс „МАЛИНОВА ДОЛИНА”

На 22 януари 2007 г. ПАРК АДСИЦ закупи парцел в кв. Малинова долина с площ от 8 879 кв. м /9дка/. Парцелът е в регулация и е разположен в южната част на гр. София близо до Околовръстното шосе, в полите на Витоша.
Планира се да се изградят жилищни сгради от затворен тип, които ще разполагат с апартаменти със средна площ от около 100 кв.м всеки и сгради за обществено обслужване като магазини, ресторанти, фитнес и др. Общата разгъната застроена площ ще бъде 25 000 кв.м. Към момента мениджмънтът на “ПАРК” АДСИЦ възнамерява да отдадеде парцела за застрояване, срещу обезщетение.


brocker.png
“ПАРК” АДСИЦ предлага на вашето внимание урегулирани поземлени имоти с площи от 2,4,6 и 60 дка., в село Юнец на изключително атрактивни цени. Селото се намира на 35 км. от гр. Варна в посока гр. Бургас. Разстоянието до морския бряг е 8 км. Селото е разположено в източните склонове на Стара Планина и е в непосредстена близост до уникалния екологичен проект на арх. Норман Фостър, които ще бъде изграден в местността "КАРАДЕРЕ".
повече >