АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО
СЪС СПЕЦИАЛНА
ИНВЕСТИЦИОННА ЦЕЛ
 
 
"ПАРК" АДСИЦ представи одитиран годишен финансов отчет за 2018 г. на КФН и обществеността.
English
 

rates.gif
ivan_lilov.gif
ПАРК АДСИЦ приключи успешно първия си проект
“ПАРК” АДСИЦ приключи успешно първия си проект, който представлява изграждането и продажбата на “Вила Парк”. Вилата се състои от 6 апартамента и 10 ателиета с РЗП 1200 кв.м.


“ПАРК” АДСИЦ приключи успешно първия си проект, който представлява изграждането и продажбата на “Вила Парк”. Вилата се състои от 6 апартамента и 10 ателиета с РЗП 1200 кв.м. Общата сума на инвестицията е 1,45 млн.лв., а приходите от сключените предварителни договори за продажба до момента са на стойност над 1,9 млн.лв.
“Вила Парк” е една от 29-те вили в комплекса “Санта Марина” в гр. Созопол. Проектът и изпълнението на селището е на основния инвеститор ФеърПлей Интернешънъл. Очакваната рентабилност е 35% , което ще повлияе положително на годишната печалба за 2006 г., на чиято база дружеството планира да раздаде първите си дивиденти.
В момента “ПАРК” АДСИЦ разработва 5 проекта на обща стойност над 40 млн.лв.Публикувано: 16 ное 2006 | изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина

brocker.png
“ПАРК” АДСИЦ предлага на вашето внимание урегулирани поземлени имоти с площи от 2,4,6 и 60 дка., в село Юнец на изключително атрактивни цени. Селото се намира на 35 км. от гр. Варна в посока гр. Бургас. Разстоянието до морския бряг е 8 км. Селото е разположено в източните склонове на Стара Планина и е в непосредстена близост до уникалния екологичен проект на арх. Норман Фостър, които ще бъде изграден в местността "КАРАДЕРЕ".
повече >