АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО
СЪС СПЕЦИАЛНА
ИНВЕСТИЦИОННА ЦЕЛ
 
 
"ПАРК" АДСИЦ представи одитиран годишен финансов отчет за 2018 г. на КФН и обществеността.
English
 

rates.gif
ivan_lilov.gif
Санта Марина
Вила “ПАРК” в “Санта Марина” гр. Созопол

Това е първият успешно приключил проект на фонда. Той представлява изграждането и продажбата на “Вила Парк” в гр. Созопол Тя се състои от 6 апартамента и 10 ателиета с РЗП от 1200 кв.м. На база приходите от продажби фондът раздаде дивидент за 2006 г. Всичките 16 сделки са финализирани с договори за нотариална продажба към края на 2007 г.
“Вила Парк” е една от 29-те вили в комплекса “Санта Марина” в гр. Созопол. Проектът и изпълнението на селището е на основния инвеститор “ФеърПлей Интернешънъл”. Комплексът разполага още с хотел с 250 стаи, 3 басейна, 2 бара и 2 ресторанта. Разработването на проекта “Вила ПАРК” не бе заложено в проспекта на дружеството при първоначалното му представяне на БФБ, но рентабилността му доказва доброто управление на активите на фонда.


brocker.png
“ПАРК” АДСИЦ предлага на вашето внимание урегулирани поземлени имоти с площи от 2,4,6 и 60 дка., в село Юнец на изключително атрактивни цени. Селото се намира на 35 км. от гр. Варна в посока гр. Бургас. Разстоянието до морския бряг е 8 км. Селото е разположено в източните склонове на Стара Планина и е в непосредстена близост до уникалния екологичен проект на арх. Норман Фостър, които ще бъде изграден в местността "КАРАДЕРЕ".
повече >